U bevindt zich hier:

Over ons

BlueLive Design is een jong en innovatief bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en realiseren van professionele websites voor zowel zelfstandige ondernemers, stichtingen als ook (klein) MKB bedrijven.

BlueLive Design hanteert daarbij altijd een transparente, eenvoudige en duidelijk stappenplan om de professionele website voor u te ontwerpen en te realiseren. De vaste- en vooral lage prijzen voor de verschillende webdesign pakketten is wat BlueLive Design voor onze klanten zo aantrekkelijk maakt. De totale kosten voor het realiseren van uw website zijn altijd van te voren duidelijk, zodat u nooit voor verrassingen zult komen te staan.

BlueLive Design realiseert u professionele website op basis van het krachtige Drupal CMS. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd optimaal beveiligd, stabiel en ook robuust is. Daarnaast is hiermee mogelijk om met custom gebouwde extenties uw professionele website uit te breiden met extra functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld een fotoalbum, een nieuwsbrieven module, een agenda, of zelfs een reserveringsysteem voor bijvoorbeeld afspraken, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Wat ook van belang is, is dat de website voor meerdere devices makkelijk toegangelijk moet zijn. Uw professionele website zal door BlueLive Design altijd mobile-friendly worden opgeleverd waardoor deze vanaf zowel PC als ook smartphone of tablet, snel en eenvoudig te benaderen is.

Contact opnemen