U bevindt zich hier:

Drupal CMS

Bij BlueLive Design wordt uw professionele website gebaseerd op het krachtige Drupal CMS (Content Management System) om een aantal verschillende maar zeer belangrijke redenen.

Drupal is optimaal beveiligd. De enterprise level security van Drupal zorgt ervoor dat Drupal veel beter beveiligd is dan andere alternatieven (zoals bv. wordpress of joomla). Dat is ook de reden waarom veel corporate bedrijven en overheidsdiensten hun website gebaseerd hebben op het Drupal CMS (onder andere de Tweede Kamer, NASA, Sony, Ahold, Het Witte Huis zijn een aantal voorbeelden hiervan).

Met Drupal zijn de mogelijkheden eindeloos. Waar bij andere CMS'en de mogelijkheden relatief beperkt zijn, zijn de mogelijkheden bij Drupal eindeloos. U kunt met Drupal een eenvoudige blog site maken maar ook een complexe corporate bedrijfssite. Zelfs een compleet Intranet site is mogelijk met Drupal, zonder dat u daarvoor duur betaalde externe bedrijven of programeurs hoeft in te schakelen. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos..

Drupal is open source en gratis, waarmee u de kosten voor het realiseren van uw professionele website met de daarbij gewenste structuur en functionaliteiten laag houdt. Alle Drupal modules zijn ook gratis; zo bespaart u nog veel meer kosten.

Drupal is robuust, stabiel en krachtig. U heeft niets aan een website die geregeld down is of niet stabiel draait. Met Drupal hoeft u zich geen zorgen te maken daarover. Drupal is van nature intrinsiek krachtig en stabiel. Dat is ook de reden waarom veel corporate bedrijven en overheidsdiensten Drupal gekozen hebben als hun Content Management System.

Contact opnemen