U bevindt zich hier:

Webdesign

Pascal Striebel

Pascal Striebel

Professioneel fotograaf Pascal Striebel heeft gekozen voor een mooi wit, clean en superstrak design waarin weinig wordt verteld, maar des te meer word getoond. En dan met name de artistieke kwaliteit en professionaliteit van een aantal van zijn veelzijdige en unieke fotoreportages.

De website is full responsive ontworpen zodat ook vanaf mobiel en tablet, alle foto's keurig en overzichtelijk worden weergegeven.

Pro Details

Loes van Hees

Loes van Hees

Een creatieve website met veel kleur waarin de professionele kunstschilderes zoveel mogelijk haar artistieke werk kon laten zien. Middels een custom made extensie kon zij niet alleen vanuit een foto gallery haar artistieke werk laten zien, maar was het ook mogelijk voor Loes om zelf schilderijen toe te voegen aan haar gallery, en indien van toepassing te koop te zetten.

Pro Details

SH Beveiliging

SH Beveiliging

Voor beveiligingsbedrijf SH Beveiliging uit Enschede is aan BlueLive Design de opdracht gegeven om een compleet nieuwe website op te zetten. Door een mooie, strak en modern design straalt de website de veiligheid en betrouwbaarheid van SH Beveiliging uit.

Pro Details

Villa Butterfly

Villa Butterfly

Een meertalig professionele website t.b.v. verkoop luxueuse villa in Turkije Kusadasi. Een belangrijk aspect van deze website was het tonen van zoveel mogelijk foto- en video materiaal om potentiele kopers een zo goed mogelijk beeld te geven niet alleen van de villa zelf, maar ook van de omgeving.

Pro Details

Amsterday

Amsterday

Het team van AmsterDay heeft BlueLive Design gevraagd een professionele website op te leveren met daarin verwerkt een culturele en muzikale evenementen kalender. Door de bouw van een custom kalender module is het mogelijk in een opslag een maandelijkse overzicht te zien van de belangrijkste festivals en happenings in Amsterdam.

Pro Details